Matsmart

Idag har jag lagt en beställning från matsmart.se. De köper in överskottslager och varor där bäst före närmar sig eller redan har passerat. Varorna säljs sedan till rabatterat pris. Det går att få paketet levererat till närmsta postombud eller ända fram till dörren.

Jag har funderat ett tag på att beställa därifrån men nu blev jag tvungen att slå till. Hittade bl.a. vitt te, kokosolja och quinoamjöl till riktigt bra priser. Quinoamjölet kostade bara en bråkdel av vad min lokala matvaruaffär tar. Mjölet ska användas till knäckebrödsbak.

Efter att ha läst boken Svinnlandet har jag mer och mer börjat hålla utkik i affärerna efter varor med kort datum. Affärerna sätter ned priset ganska rejält så det finns pengar att spara. Att dumpstra vore väl det bästa ekonomiskt sätt men det är inte något som är aktuellt för mig. Det skulle visst vara kul att prova, men jag bor på liten ort med två matbutiker. Den ena har sina sopor inlåsta och den andra har hänglås på containern utanför. Jodå jag har kikat men nej jag håller mig till hyllan med varor med kort datum.; -)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s